Újra közös monitorokkal készül az AOC és a Porsche Design

Újra közös monitorokkal készül az AOC és a Porsche Design

Csúcsteljesítményű gamermonitorokat dobna piacra az AOC, ebben ezúttal a Porsche Design segít be.

Megszokhattuk már, hogy amikor a Porsche Design neve felbukkan egy tech termék mellett, akkor az extravagáns külsőt kap, és általában a prémium kategóriában indul.

Az AOC már korábban is dolgozott együtt a céggel, és most újra összeáll a két fél, hogy “innovatív megoldásokkal” és a “forma és funkció optimalizálásával” néhány csúcskategóriás gamermonitort dobjanak piacra. Az első ilyen már idén ősszel megérkezik. 

Nem titkoltan az e-sportolók szívét is meghódítanák az új dizájnnal, az együttműködés pedig mindkét félnek jövedelmező lehet, elvégre a gamermonitorok piaca csak tavaly 76 százalékkal nőtt, azóta pedig a világjárvány hatására még többen keresnek ilyen termékeket az otthoni elfoglaltsághoz. 

A Porsche Design ügyvezetője, Jan Becker pedig úgy érzi, hogy a kiterjedt fogyasztói elektronikai termékeik palettáján remek újdonságot jelentenek majd a gamermonitorok. Az AOC pedig egyedi játékélményt és remek stílust ígér az új monitorokkal kapcsolatban, aztán majd meglátjuk, mi válik valóra ezekből a nagy szavakból.

Domain