Mikor jelenik meg a Samsung Galaxy S21?

Mikor jelenik meg a Samsung Galaxy S21?

Korábban arról olvashattunk, hogy jövőre a vártnál korábban érkezhet a Samsung első 2021-es csúcstelefon-családja. Most viszont későbbi időpontról kaptunk hírt.

Magabiztosan állította nemrégiben egy egyébként megbízhatónak ismert kiszivárogtató, hogy januárban mutatják be a Galaxy S21 családot, mi több, még a pontos dátumot is közölte: január 14-én, és ugyanaznap indulnak az előrendelések is.

Az Android Headlines viszont egy másfajta értesüléssel állt elő, és külön kiemelte, hogy ő is igen megbízható forrásból kapta az értesülést. Az újabb időpont e szerint február lesz (napot nem említettek), azaz a Samsung visszatér a szokásos menetrendhez (a Galaxy S család februárban szokott debütálni).

A háttérben a lapkakészlet állhat. A Galaxy S21, akárcsak az elődei, kétféle lapkakészlettel jelenik majd meg, és régiótól függ, hogy melyik modellbe melyik kerül. Az egyik ilyen lapka a Qualcomm Snapdragon 875 (Egyesült Államok, Kína), amit majd december elején mutatnak be. Egyelőre nincsen arra utaló jel, hogy korán elérhető lenne, még a Samsung számára sem. De a másik lapkakészletet, az Exynos 2100-at (Európa és India számára) sem mutatta még be a Samsung.

A Galaxy S21 sorozat a Galaxy S21, a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra telefonokat tartalmazza. Lesz egy Galaxy S21 FE kiadás is, de ez valamikor később érkezik. Valamennyi eszköz támogatja az 5G-t, 120 Hz-es frissítésű kijelzővel érkeznek, és az Android 11 alapú One UI 3-at futtatják. A Galaxy S21 Ultra várhatóan támogatni fogja az S Pent, elsőként a Galaxy S szériából. Azonban a tollat külön kell majd megvásárolni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

SSD Tárhely