Jövő hét kedden még egy dolgot bemutat az Apple

Jövő hét kedden még egy dolgot bemutat az Apple

Az esemény meghívójának a szövege is a jól ismert “one more thing” – várhatóan az Apple saját processzor Mac és MacBook gépei jönnek.

Nagyon sok embert meglepett, amikor az Apple idén bejelentette, hogy szakít az Intellel, és az ARM architektúrára építkezve saját processzorokkal viszi tovább a Mac és MacBook gépeket.

Az átállás két évet vesz nagyjából igénybe, többet azóta sem igazán osztott meg az Apple, de a pletykák folyamatosak, és nyílt titok volt, hogy valamikor novemberben egy külön bemutató keretében érkeznek az Apple processzorral szerelt Macek. 

Az Apple menetrend szerint be is jelentette, hogy november 10-én tartja a következő rendezvényét, és a meghívó plakátjára fel is írta a jól ismert “one more thing” kifejezést. Kevéssel a bejelentés előtt már meg is szellőztették egyébként a jól értesült szivárogtatók, hogy mire számíthatunk. 

Állítólag egy 13 hüvelykes MacBook Air, egy 13 hüvelykes MacBook Pro és egy 16 hüvelykes MacBook Pro jön, mind Apple processzorral. Egyéb tekintetben gyakorlatilag megegyeznek majd a jelenlegi modellekkel. Az első számítógépbe való Apple processzor állítólag az új iPhone és iPad Air A14 Bionic lapkájára épül. 

Domain