Feltett egy videót az iPhone 12 miniről, de a klip azonnal eltűnt a YouTube-ról

Feltett egy videót az iPhone 12 miniről, de a klip azonnal eltűnt a YouTube-ról

Négy telefont is bejelentett nemrégiben az Apple az idei iPhone 12 család tagjaiként. Egyelőre csak kettő érhető el közülük, de ez nem jelenti azt, hogy egyesek ne próbálgathatnák már a később érkező modelleket, például az iPhone 12 minit.

iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max és iPhone 12 mini – négy modellt is bejelentett az Apple október közepén. Ezek közül jelenleg az első kettő érhető el, a másik kettő megjelenése november 13-án esedékes. Egy román youtuber, George Buhnici azonban azon szerencsések között volt, akik idő előtt kézbe vehették az 5,4”-es eszközt, azaz az iPhone 12 minit, és egy 40 perces videót is feltett róla.

©

A klip azonban nem sokkal később tisztázatlan okok miatt eltűnt a YouTube-ról, de ez nem jelenti azt, hogy azóta ne töltenék fel újra mások, viszont idővel ezek sem találhatók. Néhány weboldal (például a The Verge vagy a 9to5Mac) képernyőképeket mentett le, amelyeken összehasonlítható a legkisebb iPhone 12 és a 6,1”-es iPhone 12, illetve iPhone 12 Pro. A videó egyébként áttekintést nyújtott az iPhone 12 mini kialakításáról, méretéről, valamint arról, hogy miként lettek optimalizálva az iOS 14 különböző részei az 5,4”-es kijelzőhöz. Emellett a kamerarendszert is láthatták azok, akik időben kapcsoltak.

©

Az iPhone 12 mini egyébként nemcsak a legkisebb modell a gyártó idei csúcskategóriájában, hanem a legolcsóbb is 779 eurós árával. A méreten kívül nincs különbség az iPhone 12 mini és a normál iPhone 12 között, viszont a Pro modell számára olyan funkciók vannak feltartva, mint a lidar érzékelővel kiegészített hármas kamera, a nagyobb kijelző-fényerő, valamint a továbbfejlesztett fotó- és videofunkciók.

De nem kell szégyenkeznie az iPhone 12 Mininek sem: megkapta az Apple A14 Bionic chipet, a MagSafe kompatibilitást, a Ceramic Shield védelmet és a TrueDepth kamerarendszert (Face ID-val) és persze 5G-s készülékről van szó.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

SSD Tárhely