Felgyorsított innováció a COVID idején

Felgyorsított innováció a COVID idején

Szektorszerte komoly kihívásokkal néznek szembe a vállalkozások, az elmúlt néhány hónap „nyugalmát” pedig a koronavírus második hulláma kezdi elmosni. Hogy a tavaszi helyzet elkerülhetővé váljon, jó előre be kell tárazni alternatív megoldásokból. Az innovatív megoldásairól ismert H1 Systems a járványhelyzetre válaszul vírusmentes légtechnikai megoldásokkal, hőkamerával és érintésmentes beléptetéssel támogatja a piaci szereplők mindennapi működését és a dolgozók, illetve az ügyfelek biztonságérzetének növelését.

Menedzsmentszintű összefogás a fejlesztés égisze alatt

A szóban forgó megoldásokat maga a cég is alkalmazza a mindennapokban. „Az alternatív munkába járási lehetőségek, a kollégák számára biztosított egységcsomagok (fertőtlenítő, orvosi maszk, FFP2-maszk, gumikesztyű), az irodai környezet fertőtlenítése, a minden munkatárs számára biztosított 25 GB-nyi, illetve szükség esetén korlátlan mobilinternet az otthoni munkavégzéshez azt a célt szolgálják, hogy a járványhelyzetben is lépéselőnyben maradjunk”, utal a belső kihívásokra a H1 Systems operatív igazgatója, Pusztai Katalin.

„Innovatív megoldásainkat az irodáinkban is telepítettük, hiszen dolgozóink egészségének megőrzése létfontosságú”, fogalmazta meg Kaszab Stella, a H1 Systems HR- és marketingigazgatója.

„A járványhelyzetben is azon dolgozunk, hogy szaktudásunkkal segíteni tudjuk partnereinket, és saját tapasztalatainkat is beépítve még jobb megoldásokat kínáljunk számukra”, veszi át a szót Szanyi-Feri Csaba, a cég értékesítési és üzletfejlesztési igazgatója.

A tiszta levegő biztosítása egy normál influenzajárvány esetén is fontos, de a vírus és kórokozó mentes levegő biztosításának jelentősége a COVID-19 koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben nélkülözhetetlenné vált. A H1 Systems ezért jelenleg azon dolgozik, hogy az általuk fejlesztett légtisztító berendezések mobil, falra szerelhető változata is elérhetővé váljon mihamarabb. A hőkamerás megoldásuk kapcsán összeállítottak egy mobil egységet, amely rendezvényeken is kiválóan használható.

„Show must go on”

Kiss Szilárd, a H1 Systems szolgáltatási igazgatója a megvalósítási terület vezetőjeként a kollégák továbbképzésének támogatására és a csapatmunka fontosságára hívja fel a figyelmet: „nem elég, hogy jó ötleteink vannak, fontos, hogy ezek ne csak ötletek maradjanak, hanem meg is valósítsuk azokat. Az idei évben a műszaki megvalósítási létszámunkat már 10 fővel növeltük, új kompetenciákat is kialakítottunk, hogy például a vírusmentes légtechnikai megoldás kapcsán is a legjobb szakértőkkel tudjuk segíteni ügyfeleinket.”

„Olyan megoldásokat alakítottunk ki, amely segíti a biztonságos visszatérést az irodai környezetbe, de most sem dőlünk hátra: az a célunk, hogy megoldásainkat még tovább fejlesszük. A cég stabilitásának megteremtése és fenntartása, ügyfeleink támogatása a megváltozott helyzetben kiemelten fontos, azon dolgozunk, hogy megoldásainkkal választ adjunk a cégvezetőket foglalkoztató kérdésekre”, fogalmazta meg Németh Mihály, a cég ügyvezetője.

Domain regisztrálás