Értékesíti szabadalomportfóliójának egy részét a Deutsche Telekom

Értékesíti szabadalomportfóliójának egy részét a Deutsche Telekom

Árverés útján értékesítené szabadalomportfóliójának egy részét a Deutsche Telekom. A legnagyobb európai távközlési a jövőben a központi kompetenciájához tartozó szabadalmakat tartaná meg.

Elsősorban az autóipar szereplőinek, illetve a navigációs rendszereket gyártó cégek érdeklődésére számít a Deutsche Telekom azon a szabadalom-árverésen, melyet idén decemberben tervez lebonyolítani a német távközlési óriás. A vállalat jelenlegi, mintegy 8600 szabadalomból álló portfóliójának egy kis szeletét, 168 szabadalmat értékesít, melyek kivétel nélkül valamilyen autós (okos)navigációs megoldásokhoz köthetők.

smart_driving_dt

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének – nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének – nézzük miért!

A cég a meglévő szabadalmi portfólió hatékonyabb kihasználásával indokolja az új irányt, melynek része a központi kompetenciához kevéssé kötődő technológiai know-how értékesítése, kiszervezése vagy akár licencelése. A Deutsche Telekom szabadalmi portfóliója ezzel együtt különféle akvizíciókon keresztül folyamatosan hízik: a cégnek 2019 végén még csak 8000, 2018 végén pedig 7800 bejegyzett szabadalma volt.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

SSD Tárhely