Egy egyszerű szoftverfrissítéssel generációt ugorhat a Samsung Galaxy Fold

Egy egyszerű szoftverfrissítéssel generációt ugorhat a Samsung Galaxy Fold

A Samsung kiadott egy szoftverfrissítést elsőgenerációs összehajtható telefonjára. Az update olyan funkciókat hoz magával, amelyeket a Galaxy Z Fold2 készüléken ismerhetett meg a világ.

Aki anno megvásárolta a Samsung első összehajtható telefonját, a Galaxy Foldot, lehet, hogy most bánja a türelmetlenségét, hiszen a Galaxy Z Fold2-t, azaz az utódot már jóval több funkcióval ruházták fel. Most viszont érkezik egy olyan szoftverfrissítés az első modellhez, amely egy kicsit felturbózza, némiképp második Foldot varázsol belőle.

Az update – tette közzé a Samsung – a Galaxy Z Fold2 számos funkcióját elhozza az elsőgenerációs összecsukható okostelefonra.  Az App Pair például lehetővé teszi, hogy akár három alkalmazást is meg lehessen nyitni egy osztott képernyős elrendezésben az Edge panelen keresztül. A Samsung a Multi-Active Window funkciót is frissítette, így lehetőség van a vízszintes elrendezésre.

©

A frissítés után a Galaxy Fold vezeték nélküli csatlakoztatható a Samsung DeX segítségével a Samsung okostévéhez, és az összehajtható telefont érintőpadként lehet használni a második képernyő vezérlésére. Az Auto Framing is megérkezik a új frissítéssel a Galaxy Foldba – ez a funkció automatikusan nagyít vagy kicsinyít attól függően, hogy hány ember van a kamera előtt, hogy mindent rögzíteni tudjon. Akár a mozgást is képes követni, hogy a téma mindig középen maradjon. A Dual Preview egy adott kép vagy videó előnézetét mutatja az okostelefon kisebb és fő képernyőjén egyaránt. A Capture View-val az öt legfrissebb fotó vagy videó nézhető meg a főképernyő bal oldalán, miközben a jobb felén a következő kép előnézete látható.

©

A frissítéssel lehetőség nyílik arra, hogy a Galaxy Fold hátsó fényképezőgépével nagy felbontásban lehessen szelfizni. A Rear Cam Selfie alkalmazás nemcsak a nagyfelbontású hátsó kamera használatát teszi lehetővé, hanem fejlett funkciók széles körét is a felhasználó rendelkezésére bocsátja. Az új firmware tartalmaz néhány wifis fejlesztést is, amelyek lehetővé teszik a wifi-jelszavak közvetlen megosztását és a közeli wifi-kapcsolatok sebességének (nagyon gyors, gyors, normál, lassú) ellenőrzését, hogy könnyebben meg lehessen találni a megfelelőt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

SSD Tárhely