Az Acer 2021-ben is támogat egy Forma-1-es csapatot

Az Acer 2021-ben is támogat egy Forma-1-es csapatot

Az Alfa Romeo Racing ORLEN és az Acer a következő szintre lépnek, amelyben komoly szerepet kap az istálló pilótája, Kimi Räikkönen is.

Az Acer és az Alfa Romeo Racing ORLEN Forma-1-es csapatot működtető Sauber Motorsport között már tavaly is zajlott együttműködés, idén pedig folytatódik a partnerség, és a felek elkötelezettek aziránt, hogy még szorosabbra fűzzék a kapcsolatot. Ennek értelmében a Sauber istállójánál továbbra is a legkorszerűbb Acer technológiákat alkalmazzák a szerelőgarázstól kezdve a boxutcán át a Sauber Hinwil központjáig bezárólag.

Az Acer olyan modern termékekkel igyekszik támogatni a száguldó cirkusz csapatát, mint az Enduro és TravelMate notebookok, a ConceptD munkaállomások (beleértve a monitorokat is), és más digitális kijelzős eszközök.

A vállalat kifejezetten hardveres és összekapcsolható megoldásokat szállít, amik a verseny-szegmens szempontjából a legkritikusabb szerepet kapják. Hajo Blingen, az Acer Europe SA marketingért felelős alelnöke így fogalmazott: 

“Örömmel teljesítjük ki együttműködésünket 2021-ben a Forma-1 történelmének egyik legrangosabb csapatával, amely ikonikus pilótákkal rendelkezik. Az Acernél nemcsak a technológia, hanem a digitális marketing lehetőségeinek határait is túllépjük azáltal, hogy még vonzóbb tartalmat és történeteket juttatunk el rajongói közösségünkhöz. A Forma-1, az egyik legmagasabb nézettséggel rendelkező és a digitális arénában a leggyorsabban növekvő sportág, a tökéletes platform az Y/Z generációval és életmódjukkal való kapcsolattartásra.”

Ezt a kapcsolattartást segíti elő az a kampány is, amelynek arca az Alfa Romeo Racing ORLEN pilótája, Kimi Räikkönen, de erről egyelőre nem árultak el további részleteket. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Domain