A Samsung is kiveheti a töltőt és a fülest az új Galaxyk dobozából

A Samsung is kiveheti a töltőt és a fülest az új Galaxyk dobozából

Állítólag a Samsung is komolyan fontolóra vette, hogy a jövőre érkező Galaxy S21-et fülhallgató és töltőfej nélkül engedi a piacra. Az Apple új divatot teremtett?

Az hírlik, hogy a Samsungnak is megtetszett a töltőfej és fülhallgató nélküli telefonértékesítés ötlete. Az angol nyelvű techmédiát megjárt, eredetileg kínai forrásból felröppent pletyka annak fényében meglepő, hogy a Xiaomival együtt a Samsung is kritizálta az Apple-t azért, mert újabban már nem ad a telefonjai mellé fülhallgatót és töltőfejet. Ezzel együtt a kínai források úgy tudják, hogy a Samsungnál komoly eszmecsere folyik a töltő és a füles elhagyásáról.

A Samsung legközelebb a jövő év elején jelentkezik új mobilcsaláddal, ez a Galaxy 21 lesz. Van rá esély, mondják a pletykákat terjesztők, hogy a gyártó már ezt a szériát is lecsupaszított dobozzal teszi a boltok polcaira. A döntés ugyanakkor még nem végleges, és elképzelhető, hogy semmi nem lesz belőle.

Az Apple környezetvédelmi okokból távolította el a töltőfejet és az EarPods fülhallgatót az új termékek csomagolásából, de a kiegészítők a még forgalomban lévő eszközeinél sem érhetők már el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

SSD Tárhely